Spirituális Újjáépítés Tanfolyam

Egy nagyon lágy korrekciós módszert tanulhatsz meg, hogy segítsd a tested a harmonikus működésben.

Tanfolyam típusa:Élő
Tanfolyam helye:Óbuda Éva SVT Stúdió
Tanfolyam kezdete:2020. április 06. (09:00)
Tanfolyam vége:2020. április 09. (17:00)
Jelentkezési időszak vége:2020. április 05. (23:00)
Tanfolyam ára:160000 HUF

Tanfolyam ismertető

A 4+1 napos tanfolyam alatt:

Megismerkedünk a fizikai test működésével, a lelki háttér és az érzelmek összefüggéseivel, azok fizikai testünkre gyakorolt hatásával, valamint a blokkok helyének feltérképezésével.
Megtanuljuk a test jelzéseit beazonosítani és korrigálni, meditációs technikákat és táplálkozási ismereteket is tanulunk.

A cél az, hogy a test harmóniában működjön.

A tanulók elméleti és gyakorlati ismereteket szereznek és egymáson gyakorolnak. Mindeközben maguk is megszabadulhatnak akár több életen át hordozott, lelki-pszihikai sérüléseiktől, a szerzett és hozott mintáiktól.

"Facilitátor" (SPU terápiát végző személy) képzést kapnak, a tanfolyam végén pedig számot adnak a tudásukról és Oklevelet kapnak.

Robert E.Detzler dolgozta ki a módszert.

Ajánlom olyanoknak, akik az SVT teljes palettájával szeretnének foglalkozni a terápiás ülés alatt, vagy akik önmaguk, a családjuk, vagy a környeztükben élők segítésére kötelezték el magukat. Ehhez gyors, használható módszert keresnek. Azoknak is kitűnő ismereteket és gyakorlati megoldásokat kínál, akik atest működésével, gyógyításával, közérzetjavítással foglalkoznak, és szeretnék azt kiegészíteni egy új módszerrel.

Ha jelentkeztél a tanfolyamomra azonnal kapsz tőlem egy automatikus válaszlevelet fontos információkkal. Ha nem találod a Spam üzenetek között keresd!

 

vissza a tanfolyamokhoz
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

czakoeva@spiritualis.eu


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás