Ábrákkal Szimbólumokkal való Gyógyítás Tanfolyam

A tanácsadás része, hogy a testben is előmozdítsuk a javulást. Harmóniát, megkönnyebbülést adva, mint egy hűs szellő vagy egy meleg érintés, amikor a Szimbólumokat érinted.

Tanfolyam típusa:Élő + Online
Tanfolyam helye:Óbuda Éva SVT Stúdió
Tanfolyam kezdete:2020. január 14. (09:00)
Tanfolyam vége:2020. január 15. (17:00)
Jelentkezési időszak vége:2020. január 10. (00:00)
Tanfolyam ára:46000 HUF

Tanfolyam ismertető

Használhatod a különleges- leginkább a matematika órán ismert geometriás ábrákra hasonlító -szimbólumokat közvetlenül a képre helyezve a kezedet, tenyérrel lefelé vagy ráviheted a kancsó vízre, beprogramozva a gyógyító információt. A homeopatiás szerek energetikai-információs gyógyító hatása elfogadott és ismert. Szinte minden patikában kapható. Gyógyszerész vagyok, mint tudod. A Gyógyító szimbólumok ugyanígy hatnak.

A tanácsadás része, hogy a testben is előmozdítsuk a javulást. Harmóniát, megkönnyebbülést adva, mint egy hűs szellő vagy egy meleg érintés, amikor a Szimbólumokat érinted.

Ez az SVT tisztítások kiegészítésére szolgál. Nagy erejű szimbólumokkal fogunk dolgozni, önmagunkon is segíthetünk ezekkel a gyógyító ősi ábrákkal.

Robert Detzler: Spiritual Healing című könyvéből tanítjuk meg a gyógyító ábrák, szimbólumok jelentését és használatát. 182 ábra van a könyvben, és ezek megkoronázzák az SVT tisztítások eredményességét. Ezek közül választva útravalóul adjuk a klienseinknek.

Gyere, próbáld ki  és tapasztald meg a Szimbólumok erejét, ahogy a kezedet ráteszed vagy a pohár tiszta vizet ezzel beprogramozod. A gyakorlatban a szimbólumok akár önmagukban, vagy az SVT tisztítások kiegészítéseként is hatékonyan használhatók.


Ismerd meg Te is a szimbólumokat, és ez lesz a kedvenc módszered. Feldolgozzuk az angol könyvet, amelyhez magyar jegyzetet adok.

 A 2 nap alatt rengeteg gyógyítást végzünk el önmagunkon. Úgy fogsz távozni a tanfolyamról, mintha kicseréltek volna! 

Ha jelentkeztél a tanfolyamra, azonnal kapsz tőlem egy automatikus válaszlevelet fontos információkkal. Ha nem találod a Spam üzenetek között keresd!

vissza a tanfolyamokhoz
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

czakoeva@spiritualis.eu


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás