Áttekintés SVT tanfolyam (III)

Az egész SVT rendszert áttekinjük, elejétől a végéig, minden új információt, tudást, technikát begyakorolunk és ezzel felfedezhetjük újra az SVT Csodáját!

Tanfolyam típusa:Élő + Online
Tanfolyam helye:Óbuda Éva SVT Stúdió
Tanfolyam kezdete:2020. május 10. (09:00)
Tanfolyam vége:2020. május 11. (17:00)
Jelentkezési időszak vége:2020. május 09. (00:00)
Tanfolyam ára:90000 HUF

Tanfolyam ismertető

 Az alap és haladó tanfolyam elvégzése után azok számára javasolt, akik már stabil, több hónap gyakorlattal rendelkeznek önmaguk és mások tisztításában; vagy régebben tanulták a módszert és szeretnék újra feleleveníteni a megszerzett tudást.
Áttekintjük a legfrissebb SVT tananyagokat és újdonságokat. Darabokra szedjük az egész anyagot, majd újra összerakjuk, kibővítve egy univerzális tudással. Online is részt vehetsz, ugyanolyan hatékonyan tanulhatsz.

(Hogy milyen előnnyel jár, ha online tanulsz, olvasd el a tanfolyamok általános ismertetőjét, vagy a Sikertörténetek gyüjteményét.)

Ha a későbbiekben okleveles tanácsadóként szeretnél dolgozni, feltétlenül ajánlom ezen a tanfolyamon való részvételt. 

Aktív felhasználóknak és azoknak, akik képesítés előtt állnak, különösen ajánlott legalább 2 évente ennek a tanfolyamnak az ismétlése. Teljesen új dolgokra világít rá, amit eddig is hallottál már bizonyára, de nem volt rá "füled", vagy a tudatosságod még nem fogadta be...

Remek tanfolyam azoknak, akik a fejlődés azon fokára léptek, ahol a tudatosságuk csiszolása a prioritás.


Az amerikai SRA (Spirituális Válasz Alapítvány) előírásai szerint oklevelet csak azok a hallgatók kaphatnak, akik valamennyi képzési napon részt vesznek és teljesítik az SRA által előírt feltételeket, amelyek az első napon kerülnek ismertetésre. 

Ha jelentkeztél a tanfolyamra, azonnal kapsz egy automatikus válaszlevelet, amit a Spam üzenetekben találsz meg fontos információkkal.
vissza a tanfolyamokhoz
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

czakoeva@spiritualis.eu


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás