Tanfolyamok

Vedd kezedbe a Sorsod irányítását, és szabadulj meg a Téged akadályozó korlátoktól.Segíts magadon és Isten is megsegít!

Felgyorsult világban élünk, mindent azonnal és készen akarunk megkapni. A sok mindenen kívül, aminek a hajszolásába nagy energiákat fektetünk, saját lelki békénk megtalálásával, az önismeret megszerzésével, a saját szellemiségünk megismerésével és kiaknázásával kapcsolatban is a gyors megoldásokat keressük. Ez azonban nem működik így...

Önmagunk megtalálására van szükség; ehhez az időre, és annál nagyobb elkötelezettségre is szükség van. Szükséges felismerni, ezután szembenézni a bennünket működtető érzelmekkel, gyengeségeinkkel és korlátainkkal.

Önismeretre van leginkább szükségünk. Tanulni és fejleszteni a szellemiségünket, azaz a spiritualitásunkat. Ez, az oly divatos szóhasználat manapság: trendinek lenni abban is, hogy spirituálisak vagyunk.

De vajon ténylegesen tudja mindenki azt, hogy ez pontosan mit jelent?

Ha tudjuk ennek fontosságát és jelentőségét, valódi jelentését, hajlandóak vagyunk önfejlesztő kurzusokra beiratkozni? Van bennünk hajlandóság, alázat a tanulásra, gyakorlásra, önmagunk átformálására? Hajlandóak vagyunk nemcsak utat keresni, hanem azon járni - elesni és újra felkelni, útra indulni újra és újra?

Amennyiben célod a spirituális fejlődés, útkereső és úton járó vagy, szeretnéd megismerni a Téged és a világot mozgató erőket, és megoldást keresel életed problémáira, Neked ajánlom a képzéseimet.

Ismersz-e olyan "Sorsfordító" módszert, amit

 • magadon, és még
 • másokon is alkalmazhatsz
 • gyors eszköz lehet ez a kezedben és
 • online is tökéletesen megtanulható, működtethető?

Én igen! Ezért minden nap hálás vagyok!

Az SVT-ről beszélek.

"Hétköznapi csoda"

Az SVT technikája valójában egy nagytakarítás, csak éppen belül: ez ad lehetőséget arra, hogy átrendezzük a legmélyebb szinten is gondolatainkat, hiedelmeinket és elveinket. Az SVT ugyan nem csodaszer és nem varázslat, minden misztikuma ellenére a hatása mégis kifejezetten a hétköznapi életet könnyíti meg.

Az SVT-t alkalmazó kiváló útravalót kaphat mindenfajta

 • döntési helyzetben, fejtörést okozó dilemmáknál,
 • amikor értelem és érzelem összevész;
 • visszatérő problémáknál,
 • az élet egy-egy területén való elakadásoknál,
 • furcsa pszichoszomatikus tüneteknél.

Mindemellett bárkinek szüksége lehet időnként egy lelkifürdőre, ahogy a testünknek is, vagy egy mély találkozásra a Belső Vezetőnkkel/Felső Énünkkel ahhoz, hogy a Szeretet csatornájaként hozzá forduljunk útmutatásért.

Ehhez kis tanulás és gyakorlás szükséges. Erről szólnak az Alap (I.) a Haladó ( II.)  és Áttekintés (III.) SVT tanfolyamok.

A Spirituális Újjáépítéssel a testből is" kitakarítjuk" (egy összetett, sokrétű, de szelíd technikával) a bennünket ért és örökölt traumák lenyomatait.

Ábrákkal-Szimbólumokkal, Speciális Kérdezéstechnikával is dolgozunk, hogy feltárjuk a korlátozó tényezőket Testből, Elméből és a Lélekből.

A Tanfolyamok egymás után épülnek fel, a sorrendűség is fontos.

Ezt a sorrendet javaslom, ha képzett SVT Tanácsadással szeretnél foglalkozni, de ha csak önmagad és környezeted életét szeretnéd javítani, akkor is ez legyen a tanfolyamok irányadó sorozata:

Alap, Haladó, Ábrás, Kérdezéstechnika (I), SPU, Áttekintés, Kérdezéstechnika (II)-SVT Marketing.

Magyar weboldal: 
http://www.spiritualisvt.com/okleveles_alkalmazok/tanarok/dr_czako_eva
http://www.spiritualisvt.com/okleveles_alkalmazok/tanacsadok/dr_czako_eva
http://www.spiritualisvt.com/okleveles_alkalmazok/spu_tanarok/dr_czako_eva


Az SVT módszer kidolgozója Robert E.Detzler, aki 27 éven keresztül fejlesztette ezt a módszert. Eredetileg lelkész volt, majd sikeres író, tanár, lelki tanácsadó, aki a pszihiátriai és egyéb tanulmányaival, valamint különleges módszerével (amit SVT-nek nevezett el) sokakat segített gyógyuláshoz, kiegyensúlyozottabb, boldogabb élethez." 

1985 óta sokat fejlődött ez a rendszer, és mai eszköztára lényeges elemekkel bővült, de alapelve változatlan.

Filozófiánk egyszerű: SVT és SPU tanfolyamok és szolgáltatások szervezésével hozzájárulunk  a Földön egy jobb közösséghez azért, hogy azt inspiráljuk.

Az SVT  tanfolyamokon meghagyjuk és tiszteljük mindenki induviduális, spirituális természetét, nem diszkriminálunk senkit. 

Az együttérzés, támogatás, tisztelet, integritás, szabadság és jólét értékei vezérelnek bennünket.

2005. óta a Spiritual Response Egyesület képesített tanáraként több, mint fél ezer embernek tanítottam meg az SVT-t, ami a Szeretet csatornája. 2016-ban az SRA elismert hosszútávú SVT oktatónak. 10 országban vannak tanítványaim, több közülük már tanári képesítést is szerzett.

Személyesen és online, és egyre gyakrabban vegyesen tanítok.

Aki online csatlakozik a személyesen zajló tanfolyamra, ugyanolyan hatékonysággal tud résztvenni, tanulni és konferenciabeszélgetés formájában beszélni, gyakorolni minden résztvevővel, ahogy velem. Olyan, mint ha egy légtérben lennénk.

Számos előnye van, ha online tanulsz 

 • külföldön élsz, vagy messze Budapesttől
 • bármilyen problémád (pl utazási fóbia, vagy közlekedési nehézség)
 • gondod van a csoportba történő beilleszkedéssel, kitárulkozással
 • saját otthonodban tudsz csak tanulni
 • kisgyermeked van és szeretnél a közelében maradni
 • pénzt akarsz spórolni (pl utazási, szállási és egyéb költségek)
 • szeretsz online képzéseken részt venni, mert Neked így kényelmes.


  Brigi így ír erről…..

  "Ajánlom, hogy bátran vegyék igénybe ebben a modern, de rendkívül praktikus formában az online konzultációt és tanulást is. Én így tanultam meg az SVT-t, de előtte többször is dolgoztunk Skype-n keresztül. Nagy segítséget kaptam Évitől, remekül működött anélkül, hogy ide kellett volna utaznom. Más országban élek ugyanis, és az 5 gyermekem mellett ez megoldhatatlan lett volna. Óriási tudása van ,végtelenül türelmes és kedves mindenkivel."

   

  Magán tanfolyamok formájában is tanulhatsz:

  Zsófi élménye…

  " Magántanulóként, Skype-n keresztül kezdtük el a tanulást. Így jobb volt számomra minden szempontból. Mert tudtunk a saját tempómban haladni. Nagyon összetett az anyag, túl sok volt az infó  és idő kellett, hogy feldolgozzam. Mindig akkor dolgoztunk, amikor jeleztem, hogy kész vagyok tovább lépni, akkor, amikor nekem a legjobb volt. Annyit vettünk egyszerre, amit be tudtam fogadni. A rengeteg kérdésemre mindig nagy szeretettel és figyelemmel válaszoltál. És mindig csak rám figyeltél, mindig úgy éreztem, mintha ott ülnél mellettem és onnan segítenél nekem."


  Márti élménye az alap tanfolyamról:

  "Döntő jelentőségű volt, hogy én, a tanítvány tisztíthattalak Téged, a tanáromat, hogy gyakoroljam a tanfolyamon a tanultakat. Köszönöm, hogy ezt átélhettem, köszönöm a bizalmadat! Bár természetes a tiszteletem feléd, átélhettem, hogy nincs alá és fölé rendelt viszony köztünk, mert Egyek vagyunk ."

Olvasd el, milyen élményeket, felismeréseket szereztek a tanulóim az online és a személyes tanfolyam alatt! Hová jutott az életük... A Blogban is összegyüjtöttem egy csokorral.

 

Miért érdemes....

 • Minden egyes tisztítás egy folyamatos szellemi fejlődést és tanulást nyújt számomra, hogy el tudjam fogadni a legfőbb jót életem minden területén...
 • Az eljárással önállóan is lehet dolgozni, ébresztgetni a lelket, tisztítani az emberi kapcsolatokat, az otthont és a tágabb környezetet...
 • Megtanított arra, hogy a dolgokat, embereket és eseményeket egy teljesen más nézőpontból közelítsem meg, mint azelőtt....
 • A dolgok, események számomra ma már nem jók vagy rosszak, hanem minden esemény része egy következő lépésnek...
 • Rájössz  az összefüggésekre, hogy ki vagy, mi miért van,vagy volt az életedben. Mit akar Neked tanítani, miért jött. Azt hiszem annál nagyobb dolog nincs az életben, amikor átlátod az összefüggéseket és uralod az Életedet...
 • SVT 180 fokot fordított az életemen, vagyis a saját életem fényszögén. Ez az a technika, amihez mindig nyúlhatok. Támaszt ad akkor is, amikor már nem segít a józan paraszti ész és a fizikai megoldások sem. Az a legjobb az egészben, hogy a használatával a segítség azonnal meg tud érkezni, a megoldásra rávezet, ahhoz utat mutat, emellett segít a régi sebek meggyógyításában. A tanfolyamok elvégzése és a képzésen történő munka kincset ér, önbizalmat, magabiztosságot, jó meglátásokat és erőt ad…
 • Szuper módszer ahhoz, hogy jó kapcsolatban legyünk önmagunkkal!

 

Hol tartom a tanfolyamokat?

Óbuda belvárosi részében, családias környezetben tanulhatsz. A saját otthonom földszintjén: Éva SVT Stúdiómban várom a tanulni vágyókat, amely autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Nyáron finom hűs, télen kellemes meleg van. A Google cégem pontos helye: https://goo.gl/maps/SMbVuC9f38o

(Google cégem Bemutatkozás fülnél, alul is találsz képet.)

Sok szeretettel várok minden fejlődésre, tudatosabb élet megteremtésére nyitott érdeklődöt a tanfolyamokon.

Tanfolyamra jelentkezésed után kérlek, hogy igazold vissza jelentkezésedet!

Tanfolyami árak

Alap tanfolyam:                                         80.000 Ft + 0 ÁFA

Haladó tanfolyam:                                     95.000 Ft + 0 ÁFA

Áttekintés tanfolyam:                                90.000 Ft + 0 ÁFA

Spirituális Újjáépítés tanfolyam:            160.000 Ft + 0 ÁFA

Ábrás gyógyítás:                                        46.000 Ft + 0 ÁFA

1 napos tanfolyam:                                    23.000 Ft + 0 ÁFA

Rendszer- és Családállítás:                     18.000 Ft + 0  ÁFA

 

SVT Alaptanfolyam (I)

Élő + Online | 2019. július 19 - július 21.
Jelentkezési határidő: 2019. július 12.

Spirituális Újjáépítés Tanfolyam

Élő | 2019. július 22 - július 25.
Jelentkezési határidő: 2019. július 15.

SVT Rendszer- és Családállítás csoportos foglalkozás

Élő | 2019. július 26 - július 26.
Jelentkezési határidő: 2019. július 24.

SVT Rendszer- és Családállítás

Élő | 2019. augusztus 01 - augusztus 01.
Jelentkezési határidő: 2019. július 30.

Kérdezéstechnika I-II.

Élő + Online | 2019. augusztus 02 - augusztus 02.
Jelentkezési határidő: 2019. július 26.

Ábrákkal Szimbólumokkal Gyógyító Tanfolyam

Élő + Online | 2019. augusztus 05 - augusztus 06.
Jelentkezési határidő: 2019. július 29.

SVT Áttekintés tanfolyam (III)

Élő + Online | 2019. augusztus 10 - augusztus 11.
Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 03.

SVT Alaptanfolyam

Élő + Online | 2019. augusztus 14 - augusztus 16.
Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 07.

SVT Haladó tanfolyam (II)

Élő + Online | 2019. augusztus 28 - augusztus 30.
Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 21.

SVT Alaptanfolyam (I)

Élő + Online | 2019. szeptember 06 - szeptember 08.
Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 30.

SVT Haladó Tanfolyam (II)

Élő + Online | 2019. szeptember 20 - szeptember 22.
Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 13.

Áttekintés SVT tanfolyam (III)

Élő + Online | 2019. október 12 - október 13.
Jelentkezési határidő: 2019. október 07.

SVT Alaptanfolyam (I)

Élő + Online | 2019. október 25 - október 27.
Jelentkezési határidő: 2019. október 21.
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

czakoeva@spiritualis.eu


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás