Mi is az az SVT?

Az SVT egy szellemi-lelki, tanácsadó és energiagyógyászati módszer.

Érzelmi reagálásunk okát, emberi kapcsolatunk nehézségeit, lelki problémáink okát segít  beazonosítani és arra megoldást találni a Szellemi vezettetésünk (Felső Énünk) által. Az egyéni tanácsadás során számos kérdésben kaphat választ a kérdező akár online formában is.


Hogyan működik a gyakorlatban?

A képesített tanácsadó egy inga, speciális táblázatkészlet és egy egyedi kérdéssorozat használatával találja meg ─ mint egy profi nyomozó ─ az életünket akadályozó,romboló energiákat.

Az inga kimozdulása egy akaratunktól független, reflexszerű (ideomotoros) izomválasz, ami Felső Én/Szellemtől (aki egy magas tudatosságú Lények egy csoportja, valójában egy Kollektív Tudat) érkezik, más szóval a mi belső Bölcsességünktől.


A Felső Énnel/SZELLEMMEL való kapcsolat révén hozzáférünk az Akasha (Lélekkrónika - a lélek összes tapasztalatát tartalmazó adatbázis, "könyv") feljegyzéseihez, és  rétegről rétegre kitisztíttatjuk  a diszharmonikus bevésődéseket múltra, jelenre és jövőre vonatkozóan, ezután pozitív eszmékkel, mintákkal cseréljük fel azokat.

Ez a szellemi gyógyító módszer a "páciens" aktív közreműködésével történik, törlő mondatokat fogalmaz meg majd áldásos,"mantraszerű" mondatokkal átprogramozza az elméjét ─ tudatosságával és akaratával, valamint a hitével új, építő jellegű "parancsot ad" Önmaga számára.

Ez a módszer  arra is alkalmas,hogy mindenki Önmagán végezze el ezt a folyamatot, az SVT tanfolyamokon ezt alaposan begyakoroljuk.

 A Lélekkel és a tudatalatti elmével dolgozunk tehát, ami teljesen fájdalommentes és így könnyen  AHA-élményekben lehet részünk, mert megértjük életünk történéseit.

Az eljárás után a legtöbben jelentős megkönnyebbülést éreznek, szinte azonnal, mert mindez felszabadító hatással bír.

A Lélek gyógyulása fizikai, mentális és érzelmi szinten látható változásokat eredményezhet kortól függetlenül. (Természetesen csak abban az esetben, ha szabad akaratunk révén beépítésre kerül az életünkben a megbocsátás és változtatunk a megszokott reagálásunkon ─ erről azonban már mindenki Önmaga dönt).

A tudatos elméjét és a szokásait az SVT-vel senkinek sem tudjuk megváltoztatni.

A tudatos szokások, a negatív gondolkozás és a negatív cselekedetek megváltoztatása mindig egyéni felelősség, de ha ezeket sikerül átalakítani, és ehhez társul az SVT-vel végzett tisztítási munka, a kliens valóban csodákat tapasztalhat meg az életében.

A kitisztított programokat nem tudjuk visszaépíteni, de a negatív energiához való ragaszkodással viszont építhetünk újakat.

Az SVT tanácsadás személyes ülések formájában történhet meg vagy online módon (Skype, Viber, Messenger, Telefon, vagy Távban,a páciens jelenléte nélkül is).
Ez ugyanolyan hatékony  és eredményes, mint a személyes ülés során történő kezelés.


Mire NEM való az SVT?

Kiváncsiskodásra, médiumitásra, jövő kutatásra, diagnosztizálásra vagy betegségek kezelésére, pszihológiai kiértékelésre vagy diagnózis felállítására.


Mi is az a tudatalatti elme, miért ezzel dolgozunk?

A tudatalatti elme bámulatos eszköz. Olyan, mint egy „óriási számítógép".  A tudatalatti elménket  a tudatos elme programozza a test 5 érzékelő mechanizmusán keresztül, valamint a gondolatok által. Ez valójában egy „ tárhely” az agyunkban, amely eltárolja életünk valamennyi örömteli és fájdalmas eseményét ─ a múltbélieket is ─ amelyek kivetülnek a jelen életünkre és pozitív vagy negatív irányba képesek befolyásolni azt. Mentális, érzelmi, pszihológiai, fizikai és szellemi síkon okozhatnak problémákat.

A Spirituális Választerápia a tudatalatti programokban kutatva megkeresi  és átprogramozza azokat a kihívást jelentő elemeket, melyek a felszabadult, egészséges és boldog életvitelben gátolnak bennünket. 

Az SVT  módszer a  hipnózistól eltérően a probléma gyökerét úgy találja meg és oldja fel, hogy közben az egyén nem éli át újra ugyanazt a fájdalmat, amit a múltban átélt. Más gyógyító, elemző, tanácsadó technikákkal nem összehasonlítható. Kiegészítheti azokat, ahogy az orvost sem helyettesítheti.

Nem ad kész megoldásokat, pl a Lottó 5 találatos számokat sem "súgja" meg, mert Felső Énünk nem erre való.

Ha ezek közül magadra ismersz, válaszd az SVT módszerét a megoldásra

 • Örömteli élet blokkja 
 • Érzelmi problémák
 • Függőségek  (kapcsolatfüggőség, munkamánia, körömrágás, Facebook-függőség)
 • Depresszió, pánik, alvászavarok
 • Kapcsolati problémák (családi, párkapcsolati, gyermekkel, munkahelyi, főnökkel, házikedvenccel is stb.)
 • Szeretteink elvesztése utáni trauma, a gyász bármilyen formája pl munkahely, párkapcsolat elvesztése
 • Párkeresés, párválasztás, válás
 • Bőség blokkjai (tanulás, karrier, üzlet)
 • Élsport, maximális teljesítmény, siker blokkja
 • Tanulási nehézségek, iskola-és pályaválasztás
 • Betegségek· Balesetek· Ismétlődő helyzetek
 • Negatív szokások
 • Félelmek, fóbiák (pl. tériszony, póktól ,bezártságtól való félelem,stb.)
 • Magatartászavarok (akár házikedvenc, versenylovak betanítási és magatratászavarai).

A bejelentkezés előtt érdemes áttekinteni és összeírni azokat az életterületeket, amelyekben átalakításra van szükség.Az SVT Tanácsadó a konzultáció során nem erőltet rá senkire olyan hitrendszert, ami az ő sajátja, nem dolgozik sémákkal, egyéb tanulmányai során tanult elméletekkel, technikákkal sem, kizárólag a kliense lélekfejegyzéseiben olvas.

Ha azt hallod: ..Ezt kell tenned, azt nem teheted, vagy  vállj el, ő nem  az igazi...! -illetve ehhez hasonlókat, akkor a Tanácsadó a saját egójából dolgozik és a "páciens" szabad akaratát kizárja. Akkor Ő nem SVT-vel dolgozik.

Az SVT-terápiát végző személy kizárólag a kérdező lélekkrónikáját tárja fel, majd hagyja,hogy mindenki ÖNMAGA HOZZA MEG A SAJÁT VÁLASZAIT, LÉPÉSEIT és SEGIT abban, hogy képes legyen változtatni.

Az SVT-ben meghagyjuk és tiszteljük mindenki induviduális, spirituális természetét, nem diszkriminálunk senkit.

A kezelés díjazása: 16.000 Ft + ÁFA/óra
Átlagos kezelési idő: 1, max. 2 óra/alkalom.

Minden megkezdett idő részarányosan téritendő.

Az online tanácsadás díja ugyanannyiba kerül, és előre kell  átutalni a tanácsadás díját.

Ha többet szeretnél tudni a spirituális választerápiáról, valamint arról, hogy ezt hogyan kapcsolhatod, alkalmazhatod a bőség, boldogság és harmónia megteremtéséhez az életedben, és miképp gyakorol hatást emberi kapcsolataidra, családi életedre, karrieredre, hogyan használhatod te is a belső iránytűdet,nos....akkor várlak szeretettel a képzéseken vagy az egyéni tanácsadáson!

Időpontokat és részleteket a "Tanfolyamok " résznél találsz.

 

x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

czakoeva@spiritualis.eu


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás